CASA CARA

healingpraktijk van Matty

ver weg en toch dichtbij

wastekeninglichtblauw

Een plek waar zuivere Liefde is
voor iedere medemens
jong en oud

 

De plek bevindt zich, op dit moment in de Vogezenbergen in Frankrijk, waar ik mijzelf openstel voor mijn medemens, jong en oud, gehandicapt of niet.
Een plek waar je voelt dat je gezien en gehoord wordt.
Een plek waar je Jezelf mag zijn.
Een plek waar ik vanuit zuivere Liefde naar je kijk en luister.
Een plek waarin ik even met je "meeloop".
Een plek waarin ik je een "duwtje in de rug" geef.
Een plek waar ik met de helende, universele energie werk.

Casa Cara kan je helpen met die duwtjes in de rug voor jezelf,

je kind, je familie of vriend.

 

 

Dit kan ik op afstand, via de Luisterkindmethode, maak ik op zielsniveau contact met de persoon en laat de Ziel aan het woord. Hij bepaalt wat er op dit moment gezien en gehoord mag worden. Dit contact loopt via beelden, woorden en gevoel. Wat ik in woorden omzet en dan via de mail doorstuur naar de persoon die de aanvraag gedaan heeft.

Ikzelf ben erg enthousiast geworden over de Luisterkindmethode want het is totaal niet belastend voor de persoon waarvoor de afstemming is want hij/zij kan gewoon doorgaan met waar hij/zij mee bezig is. En kan daarna op zijn eigen moment de afstemming rustig doorlezen en verwerken. En ikzelf....ik krijg er energie van en kan het heerlijk vanaf "mijn berg" doen. Iedereen kan bereikt worden.....ik heb al afstemmingen mogen doen in Nederland, Frankrijk, Ierland en Zuid-Afrika!

Ook ter plaatse, hier op Casa Boslimpré, kan ik de mens een "eindje op weg" helpen. Ik kan tijdens een vakantie of een paar dagen 'even weg', alleen, samen met het gezin of met een groepje, afstemmen op wat voor manier er hulp geboden kan worden. Via een creatieve workshop, een energetische behandeling, kaartleggen, mediteren of tijdens een wandeling in de prachtige natuur!

Dus met andere woorden: "Casa Cara" heeft voor elk wat wils"!!

Voor meer informatie en om een afstemming aan te vragen...neem contact met mij op.

 

 

luisterkind logo