Nieuwjaarsbrief 2017

Kerstfoto Casa Boslimpre

Een fijn en inspirerend 2017!!
Dat je je dromen helder hebt en
dat je de kracht en het vertrouwen vindt
om ze te realiseren.

Hallo,

De eerste nieuwsbrief van 2017!
Wij kijken terug op een fijn, transformerend en krachtig 2016. We hebben ook dit jaar weer meer gasten op onze berg mogen verwelkomen. Allemaal lieve en enthousiaste mensen die genoten hebben van hun verblijf op Casa Boslimpré. Wijzelf genoten nog het meest om te zien dat iedere gast op zijn eigen manier van ons "hemel op aarde plekje" meegeniet. De één lekker in zijn eigen hoekje de ander weer op zoek naar verbinding met zichzelf, de ander en de natuur. En weer een ander was steeds op zoek naar leuke uitjes, sportief of cultureel. Ja dat vinden wij nou zo leuk van ons "werk"!

Niks moeten maar gewoon jezelf ZIJN,
want dat doen wijzelf ook.

We hebben ook dit jaar weer aan onszelf en ons bedrijf gewerkt. In 2015 hebben we een training Bouw jouw Droombedrijf gedaan met als gevolg dat we deze zomer voor het eerst echt het gevoel hadden dat we ons droombedrijf gerealiseerd hebben.
Dit jaar hebben we geïnvesteerd in een online programma om ons bedrijf en onszelf naar nog hogere hoogtes te brengen. Dit keer zijn we ons gaan verdiepen in de wet van aantrekkingskracht; wees een bewuste creator van je eigen leven. Veel geleerd en belemmerende overtuigingen losgelaten.

Daardoor durven we nog meer buiten onze comfortzone te ondernemen, activiteiten te doen en nog groter te dromen. We zijn begonnen om onszelf in het voorjaar een reisje naar Rome te gunnen en in het najaar is Matty samen met Joanne, die de hele zomer hard had gewerkt op een grote camping in de buurt, een weekje naar Ibiza geweest. Genoten hebben we!

Tevens zijn we de uitdaging aangegaan om 9 dagen lang alle maaltijden inclusief een Kerst- en Oudejaarsdiner te verzorgen voor een Franse groep met 7 mensen met een verstandelijke beperking en hun 2 begeleiders. Tot onze eigen verassing hebben wij hier heel erg van genoten. Wat was dat een dankbare groep om voor te koken. Iedere dag werden we overladen met complimenten. 2016 hebben zij en wij afgesloten bij het kampvuur met champagne, oliebollen, appelflappen en een wensballon. Samen met de Luxemburgse gasten uit vakantiehuis Le Tournesol! Verbinding alom!
We hebben besloten dat we iedere maand een week vrijhouden voor dit soort groepjes.

Kerstkampvuur bij Casa Boslimpre

En we hebben ja gezegd op een aanvraag voor een bruiloft van een Duits stel dat met 70 man geheel Casa Boslimpré afhuurt. Inclusief de professionele keuken, de ontmoetingsruimte en de workshopruimte. Een gedeelte van de gasten logeert bij de B&B van onze Nederlandse buren/vrienden. Ze komen met eigen kok en band.

Natuurlijk blijven we ook weer inspirerende vrouwen arrangementen organiseren en dit jaar misschien zelfs ook voor mannen! We hebben ook groepjes coaches uitgenodigd om op onze berg te ontspannen en om elkaar te inspireren. Één van onze gasten blogt over rolstoelaangepaste accommodaties en heeft een heel artikel over Casa Boslimpré geschreven in het tijdschrift voor ondernemende rolstoelgebruikers: Support. Ze heeft het ook op haar eigen website gedeeld: http://www.eelkedroomt.nl/vogezen/. Zijn we blij mee!

In 2016 heeft een natuurfotograaf van "het er even tussenuit" arrangement gebruik gemaakt met als resultaat de mooie winterfoto bovenaan! En komt in januari de redactrice van de online krant de Zeeuwze een week lang over ons en ons bedrijf bloggen en vloggen. Leuke ontmoetingen allemaal!
Klik hier voor meer info over het er even tussenuit arrangement.

Casa Boslimpré heeft voor elk wat wils.

Familefoto Casa Boslimpre

Op de valreep van 2016 is onze dierenbende uitgebreid met een lieve en rustige hond van 7 jaar, Chow. Ze heeft haar eerste stappen in de sneeuw reeds gemaakt. De eerste keer van haar leven want ze heeft hiervoor in Zuid Afrika en Australië gewoond. De 2 poezen-gezusters moeten nog heel erg wennen...
Al met al kijken wij erg uit naar 2017 en hebben we onze doelen/dromen helder en op papier gezet en gaan we er dit jaar weer helemaal voor!
Voel je welkom in één van onze vakantiehuizen, yurts of op de camping! Alleen, samen, met je gezin of met gelijkgestemden.

We zullen onze activiteiten, vroegboekkortingen, last minutes en onze kadoweekenden in onze nieuwsbrieven en op onze facebookpagina vermelden dus blijf ons volgen :)

Uitzichtpunt op zoek bij Casa Boslimpre Wij kijken al uit naar jullie komst :)

Warme groet,
Colin en Matty
welkomoponzeberg.nl

Nieuwsbrief herfst 2016

Wie regelmatig nieuws over het reilen en zeilen op Casa Boslimpré in de Vogezen wilt hebben, kijk dan op Facebookpagina Casa Boslimpre.

 Herfstuitzicht Casa Boslimpre

Het is volop herfst in de Vogezen! Wij vinden dat de natuur dan op zijn mooist is en genieten van de kleurenpracht! Inmiddels is de eerste sneeuw ook al gevallen...

Nadat we een zeer gezellig en druk zomerseizoen hebben gehad mochten we in september en oktober ook nog aardig wat gasten ontvangen.

Begin september zat er een jonge vrouw in een rolstoel samen met haar hulphond en haar ouders in ons rolstoelaangepast vakantiehuis Le Tournesol. Ze heeft genoten van haar vakantie in de bergen waar ze zo graag is. Ze kon in de tuin vanuit haar bed meegenieten  van de gezamenlijke maaltijden met de andere gasten. En ze was laaiend enthousiast over de rolstoelaangepaste activiteit; wandelen met een joëlette! Ze heeft er zelfs een filmpje van gemaakt. Dit deed ze dmv een gopro te zetten op de rug van haar hulphond; Ulli! Ulli heeft zelfs een eigen facebookpagina: facebook.com/ServiceDogUlli/videos/

Tijdens de 2e Kracht en Transformatieweek van Jacqueline heeft  er weer een groepje vrouwen hard aan zichzelf gewerkt, maar zeer zeker ook genoten van de omgeving, het lekkere eten van kokkin Imana, kampvuuravond/nacht, de yogalessen van Martin en als afsluiting een klank/ligconcert van Goanna Dreaming! Het was weer een gezellige en inspirerende week. Ook voor ons!

Yoga workshopruimte

                                               onze nieuwe yoga/workshopruimte

Een reactie van één van de deelneemsters:

"Lieve Matty en Colin, iemand zei eens tegen me: "Zoek eens op plaatsen waar je nog nooit geweest bent". Drie weken geleden bracht deze reis me op jullie berg. Jullie ontvangst en gastvrijheid zijn hartverwarmend en is door mij ervaren als thuiskomen. Het verblijf in "La Tulipe" was meer dan comfort, van alle gemakken voorzien en huiselijk. Fantastisch. Een klank-ligconcert beleven; liggend op jullie berg was een machtige ervaring; of zoals iemand zei: "een waanzinnige trip". Casa Boslimpre is voor mij een plaats om naar terug te komen; daar voel ik me thuis. Dank voor jullie ZIJN."

In onze vorige nieuwsbrief vertelden we dat we vanwege ons 22 jarig huwelijk een ander stel een weekend kado zouden geven en vroegen we aan jullie wie jullie zo’n weekend zouden gunnen. We hebben daar  tientallen reacties op gehad en hebben Riet en Ron uitgekozen als de gelukkigen! Helaas is Riet nu erg ziek en kan ze onze berg niet op. Hopelijk kan ze er volgend jaar wel van genieten!

Tijdens de Kerstvakantie zitten allebei onze vakantiehuizen reeds vol met Fransen. Colin en ik gaan dit jaar de uitdaging aan om een week lang voor een groepje Fransen met een verstandelijke beperking alle maaltijden te verzorgen inclusief een kerst- en een oudejaarsdiner! We zijn al gerechten aan het uitproberen.

Ik (Matty) heb een nieuwtje; zoals de meesten onder jullie al ontdekt hebben schrijf ik graag en uitgebreid. Ik ga hier iets mee doen en ben begonnen met een blog te schrijven:

Volg je hart want dat klopt, hoe makkelijk is dat?

In dit blog ga ik schrijven over ons leven, onze emigratie, onze groei en de ontwikkeling van onze bedrijven. Er zullen  (leuke, verdrietige en inspirerende) gebeurtenissen uit de afgelopen jaren komen. Maar ook uit mijn dagelijks leven, nu als 50 jarige vrouw, moeder van twee jong volwassenen, 22 jaar vrouw van Colin, onderneemster en mede eigenaar van Casa Boslimpré en healingpraktijk Casa Cara en over mijn 50 walk!  Ik ben een hooggevoelige vrouw in haar bloeiperiode die zoekt naar betekenis en waarde in haar leven voor haarzelf, maar zeer zeker ook om andere vrouwen te inspireren om hun hart te gaan volgen!

Voor diegene die er echt even tussenuit willen om de drukte van alle dag te ontvluchten... in het laagseizoen hebben we  een heerlijk ontspan arrangement in ons knus vakantiehuis La Tulipe; lekker samen of met vriendinnen er even tussenuit, de natuur in, wandelen, massage en eten bij het knapperend vuurtje! Voel je welkom!

ECHT samenzijn in de natuur

Vergeet niet: als gast van Casa Boslimpré krijg je 15% korting op je verblijf wanneer je voor 15 november jouw vakantie van 2017 boekt!

Ben je een coach, trainer of inspirator en ben je op zoek naar een mooie, betaalbare locatie in de natuur voor jou en je deelnemers (4 tot 25 pers.)? Neem dan contact met ons op want op Casa Boslimpré kan veel; van met eigen kok komen tot all.inclusief.

Fijne dag!

Nieuwsbrief augustus '16

Wie regelmatig nieuws over het reilen en zeilen op Casa Boslimpré in de Vogezen wilt hebben, kijk dan op Facebookpagina Casa Boslimpre.

 

Water met bloemenglazen

CASA BOSLIMPRÉ
NIKS MOETEN MAAR GEWOON ZIJN
NATUUR ZUIVER BRONWATER ONTSPANNING INSPIRATIE ONTMOETINGEN


Hallo,

Wat zitten wij in the flow, zeg! Een heerlijke zomer met veel lieve gasten, groot en klein en prachtig zomerweer! We voelen steeds meer dat wij ons droombedrijf en droomleven aan het leven zijn! Ik, Matty voel na 8 jaar voor het eerst dat mijn energetisch werk met vrouwen en kinderen ook zomers aan bod komt. Zo fijn om "mijn Lichtwerk" via energiebehandelingen, Luisterkindafstemmingen en verdiepende avondwandelingen, te integreren in ons bedrijf!

Het leven begint bij 50 echt leuk te worden :)

Deze zomer hebben Colin en ik vanuit onze nieuwe keuken 1 à 2 keer per week een gezonde maaltijd voor onze gasten gekookt. Soms zaten we met 25 man aan tafel, groot en klein. Dat zijn onze grote genietmomenten; samen eten, praten, drinken en ontmoeten. En mooi om te zien dat onze gasten; alleenstaande, stellen en gezinnen het allemaal naar hun zin hebben op onze berg. Vaak zijn ze langer gebleven.

Voor onze tienergasten hebben we dit jaar een boogschietworkshop op Casa Boslimpré georganiseerd en fietsen van de skipistes met elektrisch aangedreven mountainbikes was ook een hoogtepunt voor de jongeren! De gemzenwandeling op de hoogste top van de Vogezen met ontbijt na blijft altijd een favoriet voor jong en oud. De jongste zat in een draagdoek op de rug van zijn ouders mee te genieten :)

Groepje mensen bij Hohnek

En verder genoot ieder op zijn eigen manier van onze berg, zijn faciliteiten, de natuur en het uitzicht.. Van lekker niks doen tot en met flinke mountainbike- en wandeltochten. Natuur, kampvuur, sterren kijken, zwembadje, luieren in hangmatten en chillen onder de berkenbomen...

Relax plek met hangmat

Een paar reacties van onze gasten...
"Wij hebben genoten van onze vakantie op Casa Boslimpré!
Natuur, rust, stilte en een warm stel: Matty en Colin, lijken je wensen van je ogen af te lezen."

"We hebben afgelopen week genoten van een heerlijke Yurt compleet met super uitzicht, terras, keuken en hangmat! Colin en Matty bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was geweldig. Wat een paradijsje hebben jullie daar in de Vogezen! En wat een rust. We komen zeker weer eens terug."

"Ook dit jaar weer (het derde jaar alweer) bij Matty en Colin "op de berg" wat hebben we genoten. Een week met vrienden, een week met ons hele gezin en ons kleinkind van 3 vond het er geweldig. En nog een week samen. Gezellig met andere gasten gegeten, maar ook lekker in de rust met z'n tweeën. Natuurlijk ook de massage van François niet te vergeten en de reiki behandeling van Matty. Een groot genieten."

"De vrouwenverwendagen waren ook echt een grote verwennerij. Een meditatie in de yurt, een creatieve workshop, de energiebehandeling, een interessante reading, prachtige wandelingen en heerlijk lactose en tarwe vrij biologische maaltijden. Kortom, echt een aanrader wanneer je echt los wilt komen van de hectiek van alle dag. En dat nog geen 6 uur rijden vanuit Eindhoven, je bent er dus zo!Dank hiervoor Matty en Colin, ook de mede dames van ons gezelschap, ik heb genoten van jullie warme gastvrijheid en zorgzaamheid die tot de puntjes was verzorgd. De BBQ bij volle maan en kampvuur was een mooie afsluiting. Ik kom graag een keer terug !"

En het seizoen is nog niet klaar... ze geven nog steeds mooi weer af en in september en oktober zijn er ook een paar mooie ontspan en verdiepingsarrangementen voor vrouwen! Er zijn nog wat plekjes vrij! Lees meer op: http://www.welkomoponzeberg.nl/arrangementen/

Daarnaast zijn er ook al contacten met andere coaches en trainers die in 2017 nieuwe inspirerende arrangementen op onze berg willen gaan organiseren. De coach mag bij ons gratis mee!

Gems, tijdens een wandeling

We zullen onze activiteiten, vroegboekkortingen, last minutes en onze kadoweekenden in onze nieuwsbrieven en op onze facebookpagina vermelden dus blijf ons volgen :)

Aan onze gasten van dit jaar vragen wij of ze onze vragenlijst in willen vullen
Un grand merci!

Warme groet,
Colin en Matty

welkomoponzeberg.nl

Casa Boslimpré

10, Boslimpré
88230 Ban Sur Meurthe Clefcy
France
+33 (0)6 11 60 41 77

info@casaboslimpre.nl

 

Testimonials

" Lieve Matty en Colin,

Nogmaals bedankt voor de fijne dagen die we bij jullie in de yurt mochten logeren. We hebben genoten van het onverwacht nog mooie weer en de warme liefdevolle zorg en aandacht die jullie ons geschonken hebben. Wij zouden het ontzettend leuk vinden contact te houden en jullie avonturen verder te volgen.

Lieve groetjes, Ditte en Edwin. "