Groepen

GROEPEN zijn van harte welkom op Casa Boslimpré!

In 2008 zijn we begonnen met 6 tentplekken en een yurt, daarna vakantiehuis La Tulipe erbij en we waren een ideale vakantieplek voor echtparen en gezinnen. Maar inmiddels zijn we doorgegroeid naar een inspirerende plek met groepsaccommodatie Le Tournesol, een 2e yurt, een yoga/workshopruimte, een professionele keuken met een ontmoetingsruimte waar gegeten, gedronken en het leven gevierd kan worden.

Yogaruimte Casa Boslimpre ontmoetingsruimte eetgedeelteHierdoor is onze doelgroep uitgebreid van echtparen en gezinnen naar groepen. Steeds meer groepen vinden hun weg naar “onze berg”. Yoga/Taichi/Qigong/, vrouwen, gehandicapten, verjaardagen en ja in zomer 2017 worden alle accommodaties en het gehele terrein afgehuurd voor een heuse bruiloft met eigen kok en band!

Wijzelf merken dat we genieten van die diversiteit aan mensen op “onze hemel op aarde plek”.
Alle gasten hebben één gemeenschappelijk doel en dat is vakantievieren ver weg van de drukte op een plek waar je dat op jouw eigen manier mag doen. Een plek waar je voelt dat er met je meegedacht wordt en waar veel mogelijk is. En ja, dan zit je bij Casa Boslimpré goed!

"In 2014-15 en -16 organiseerden wij 3 maal een geweldige Taiji en Qigong mei-week in de Vogezen met 25 personen. Wij kookten zelf; eerst in het grote vakantiehuis en later in de nieuwe professionele keuken. Ideaal!

De stilte is indrukwekkend en de grote grasvlakte met zicht op het dal gaf een geweldige ambiance tijdens de vroege ochtend Qigong sessies bij opkomende zon. Bij slechter weer kun je altijd over binnenruimtes beschikken; in de gemeenschappelijke ruimte en beneden in de yoga/workshopruimte die zelfs bijverwarmd kan worden. Wij hadden er een geweldige tijd, waar we met plezier op terugkijken."

Nell en Pierre

Voor groepen (25 à 30 personen) hebben we twee soorten arrangementen:

Casa Boslimpré heeft voor elk wat wils!

  • 1* sterren arrangement; je kookt zelf of je neemt je eigen kok mee
  • 2** sterren arrangement: verzorgen wij alle maaltijden

1 ster arrangement 2 sterren arrangement