ONZE WHY:

Familie BramhillMet Casa Boslimpré willen wij een stukje "hemel op aarde" creeëren. Wij zien graag dat ieder mens een gehoord en gezien gevoel krijgt, niet alleen door ons maar zeer zeker ook door hemzelf. Wijzelf hebben gemerkt dat op het moment dat wij echt naar ons hart gingen luisteren de juiste informatie en de juiste mensen op ons pad kwamen. En dat we daardoor ook steeds meer in, vaak niet voor de hand liggende, oplossingen gingen denken.

In 2008 hebben we gewoon de sprong gewaagd en hebben ons huis in Zeeland verkocht en onze banen opgezegd. We hadden al iets op het oog in de prachtige bergen in de Vogezen maar het liep allemaal anders........uiteindelijk hebben we eerst een half jaar in een huurhuis gezeten en toen eind 2008 een oude verwaarloosde vakantiekolonie gekocht. Dit pand was 2 jaar ervoor net voor onze neus weggekocht maar nu konden we het voor de helft van de prijs kopen. Het heeft zo moeten zijn, beseften wij achteraf. Met een vaag plan en met weinig geld maar met heel veel enthousiasme zijn we gewoon begonnen aan een hemel op aarde plekje te creeëren. In de afgelopen 7 jaar is het van een kleine camping met 6 tentplekken en één oude yurt uitgegroeid tot een "heerlijke plek om te ZIJN" met een gezellig knus vakantiehuis, een moderne groepsaccommodatie, twee yurts, 6 tentplekken, een professionele keuken, een gezellige ontmoetingsruimte, grote workshopruimte en een healingpraktijk.

Met vallen en opstaan, met diepe dalen en grote hoogtes maar vooral door dicht bij ons zelf te blijven en goed te luisteren naar wat ons hart ons ingaf staan we hier nog steeds met heel veel plezier onze gasten te ontvangen. Ons bedrijf is met ons meegegroeid of andersom...... Wij genieten ervan dat onze gasten ieder op zijn eigen unieke manier van ons "hemel op aarde plekje" komt genieten. En we helpen daar graag bij. Colin doet dat op zijn rustige kalme manier en zorgt voor de technische ondersteuning en Matty luistert wat de gasten nodig hebben en bedenkt dan wat Casa Boslimpré en zijzelf kunnen aanbieden om het verblijf van hun gasten zo fijn mogelijk te maken.

" Het enige wat wij willen is dat onze gasten ieder op zijn eigen manier tot ontspanning kunnen komen!"

Wij hebben zelf gemerkt wat deze plek met je doet. Het leven hier op "onze berg" heeft ons getransformeerd; we hebben overtuigingen en ideeën losgelaten en daar zijn innerlijke kracht en nieuwe dromen voor teruggekomen. We leven met passie en plezier onze droom! Casa Boslimpré is een plek waar nog zuivere berglucht en zuiver bronwater is. Met rust en ongerepte natuur en een prachtig uitzicht. Niks moeten maar gewoon ZIJN, meer hoef je niet te doen. Heerlijk toch?

Daarom delen wij ons hemel op aarde plekje graag met anderen en organiseren wij inspirerende arrangementen om dichter bij je eigen natuur te komen!

Voel je welkom op onze berg!

portret colin

Colin Bramhill (1959), Zuid Afrikaan van oorsprong.
In Zuid- Afrika, was hij drukker, vogelspotter en fervent grottenbezoeker. In Nederland werkte hij als systeembeheerder. Maar altijd bleef hij verlangen naar buiten (in de wilde natuur) wonen en eigen baas zijn. Hij heeft twee gouden handen en geniet van de ruimte om zich heen. Is altijd wel bezig aan de gebouwen, op het terrein, het onderhouden van de website of met het helpen van de gasten. Een veelzijdige man!

 portret mattyMatty Bramhill - Janse de Jonge (1966), geboren in Frankrijk en 8 jaar in Italie gewoond. Zij is 20 jaar in de Nederlandse gezondheidzorg werkzaam geweest en uiteindelijk gediplomeerd energetisch genezer, ze droomde al jaren van "iets" beginnen in Frankrijk en dichter bij de natuur te leven. Zij geeft sinds zomer 2012 bijenwastekenworkshops voor groot en klein en heeft voorjaar 2013 haar diploma voor het werken met de Luisterkindmethode gehaald. In 2014 heeft zij haar healingpraktijk; Casa Cara geopend. Een droom die uitkwam.....

Julian Bramhill (1996) geboren in Goes.
In Nederland volgde hij het Montessorionderwijs. In Frankrijk heeft hij zijn brevet en bac reeds gehaald. Studeert en woont nu in Epinal. Hij is lid van de plaatselijke voetbalclub. Kan heel goed met kinderen omgaan.

Joanne Bramhill (1998) geboren in Goes.
In Nederland volgde zij het Montessorionderwijs In Frankrijk zat ze 2 jaar op de Franse dorpsschool daarna le collège en nu op het lycée. Doordeweeks woont ze op het internaat Zij is een erg creatief en sportief type.

Binky (2009), een zwarte kater, big brother, die het leuk vindt om op muizen e.a te jagen. Hij komt alleen thuis om te slapen en te eten.

Macchu en Picchu, de gezusters; onze twee rode poesjes, gevonden in het bos juli 2015.